JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

Изолациони панели. Продажба и инсталација на сендвич панели.

Sendvich paneli, Izolacioni panei

Употребата на изолирани панели во градежната индустрија значително порасна во последните 40 години. Како градежен производ, изолираните панели, во нивната оригинална форма, датираат од 1940 година. До неодамна, панелите со изолација од сендвич се сметаа за градежни производи погодни само за обложување во електромеханички градежни и индустриски објекти. Сепак, нивните одлични термоизолациски својства, животниот век на материјалите и квалитетот и атрактивен визуелен изглед доведоа до широка употреба на панели во повеќето видови згради.
Поради нивната одлична издржливост, својствата за заштеда на енергија и огноотпорните својства, Изолираните панели обезбедуваат совршено градежно решение за сите индустриски и неиндустриски објекти.


 

Панел за покривање на покривот од минерална волна

Панел за покривање на покривот од минерална волна

Панел за покривање на ѕидови од минерална волна

Панел за покривање на ѕидови од минерална волна

Панел за покривање на ѕид од полиуретан

Панел за покривање на ѕид од полиуретан

Полиуретанска табла за покривање на покривот

Полиуретанска табла за покривање на покривот

Полиуретанска римска плоча за плочки

Полиуретанска римска плоча за плочки

Панел од полиуретански шкрилци

Панел од полиуретански шкрилци

Полиуретанска термоизолациона плоча

Полиуретанска термоизолациона плоча

Можно е и ова да ти се допаѓа…

    Браварски Услуги

    Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

    Video