JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

  Ние нудиме

  Изработка на челични конструкции

  Оваа група на услуги опфаќа комплетна понуда на производство и монтажа на сите видови челични конструкции за комерцијални и индивидуални станбени објекти.

  Прочитај повеќе

  Браварски Услуги

  Нашиот тим врши изработка на елементи од железо со модерен дизајн. Изработката на најразлични елементи ви овозможува да направите избор за комбинирање надворешни и внатрешни огради, огради за скали и влезни врати.

  Прочитај повеќе

  Монтажни контејнери куќи од сендвич панел

  Изработка на типски монтажни куќи. Монтажни куќи, куќи за живеење, викендички. Изработката е модуларна и може да се комбинира, изработува во сите димензии и комбинации.

  Прочитај повеќе

  Панел за покривање на ѕидови од минерална волна

  Самоодржливи изолациони панели со метална обвивка со двојна кожа со јадро од минерална волна може да се користат како надворешен ѕид и внатрешен ѕиден капак во сите типови на згради.

  Прочитај повеќе

  Панел за покривање на ѕид од полиуретан

  Самоодржливи изолациски панели со метална обвивка со двојна кожа со полиуретанска пена со висока густина (PUR или PIR) може да се користат како надворешен и внатрешен ѕиден поклопец во сите видови згради.

  Прочитај повеќе

  Влезни и гаражни врати

  Врати се дели на 3 категории; лизгачки врати, крилни врати и гаражни врати. Сакате да поставите приемна врата во деловниот објект или пак сакате Вашиот двор да изгледа современо и модернистички. Во тој случај Метал Инжинеринг Јаневи ги нуди сите решенија на едно место.

  Прочитај повеќе

  Professional Joomla Template

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren

   Современи решенија за Вашите потреби од Метал Инженеринг Јаневи.

   Proizvodstvo i montaza na chelichni konstrukcii.Bravarski Uslugi. Aluminiumska i PVC Stolarija. Prodazba i instalacija na sendvich paneli.

   Метал Инженеринг Јаневи нуди целосни решенија за Вас. Покривајќи широк опсег на производи од алуминиумска и ПВЦ столарија, браварски и лимарски производи и услуги, со повеќе од 100 различни артикли, нашата цел е квалитетно задоволување на Вашите лични и индустриски потреби.

       Метал Инженеринг Јаневи нуди:

   • Наши предности:
   • Висок квалитет
   • Атрактивен и модерен изглед
   • Висока стабилност и издржливост на температурни разлики
   • Лесно одржување и ракување
   • Флексибилност – решенија според вашите желби
   • Брза изработка и монтажа
   • Искусен тим за дизајн/изработка и монтажа
   • Наши нуди:
   • Браварски Услуги
   • Изработка на челични конструкции
   • Надворешни и внатрешни огради
   • ПВЦ и Алум. Столарија
   • Влезни и гаражни врати
   • Монтажни контејнери куќи
   • Сендвич панели

   Метал Инженеринг Јаневи е посветен кон висококвалитетни производи, професионални услуги и решенија. Континуирано истражуваме нови технологии и производи со цел да бидеме во тек со светските трендови во оваа индустрија. Континуираниот развој на нашите производи Ви гарантира иновативни, економични и квалитетни решенија кои ќе бидат достапни и во далечна иднина.

    Браварски Услуги

    Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

    Video