JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

Надворешни и внатрешни огради

Izrabotuvame montazni skali, balkoni od metalen ili alauminiumski lim vo razlichni formi i dimenzii.

Изработката на најразлични елементи ви овозможува да направите избор за комбинирање надворешни и внатрешни огради, огради за скали и влезни врати.
Изработуваме монтажни скали, балкониод метален или алуминиумски лим во различни форми и димензии. Оваа група на услуги опфаќа комплетна понуда на производство и монтажа за комерцијални и индивидуални станбени објекти.


    Браварски Услуги

    Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

    Video