JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

Влезни и гаражни врати.

Sakate da postavite priemna vrata vo delovniot objekt ili pak sakate Vashiot dvor da izgleda sovremeno i modernistichki.

Врати се дели на 3 категории; лизгачки врати, крилни врати и гаражни врати. Сакате да поставите приемна врата во деловниот објект или пак сакате Вашиот двор да изгледа современо и модернистички. Во тој случај Метал Инжинеринг Јаневи ги нуди сите решенија на едно место.

Гаражни врати се произведуваат од алуминиумска ламела со полиуретанска исполна со високи показатели на звучна и топлинска изолација. Се отвораат тивко и лесно со помош на моторен погон со далечинско управување или со курбла за рачно отварање при хавариски режим.


 

    Браварски Услуги

    Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

    Video