JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

Монтажни контејнери куќи

Контејнерска куќа од 2 контејнери.  Проект:  Б-2

Изработка на типски монтажни куќи. Монтажни куќи, куќи за живеење, викендички. Изработката е модуларна и може да се комбинира, изработува во сите димензии и комбинации.

Kontejnerska kuka. Б-2. Izrabotka na tipski montazni kuki.Montazni kuki, kuki za ziveenje, vikendichki.

 • Контејнерска куќа од 2 контејнери.  Проект: Б-2  Мала куќа идеална за викендицa!

 

Контејнерска куќа. Б-2
Контејнерска куќа. Б-2
Контејнерска куќа. Б-2
Контејнерска куќа. Б-2
Previous Next Play Pause

Параметри

 • Вкупна површина: 30 m².
 • Еден кат
 • Дневна соба со трпезарија и кујна
 • Спална соба
 • Тоалет
 • Ходник

Се состои од простор за спиење, бања и кујна. Конфигурацијата, димензиите на прозорците, вратите, внатрешните ѕидови може да се променат на ваше барање. Исто така е можно да се промени должината на контејнерите.

 •  Куќата вклучува:

Внатрешноста ја уредуваме по ваша желба, комплетно изолирани, со подови, обработени зидови, осветлување, термо прозори и врати, клима уреди, тоалети.
Нашите монтажни контејнери се опремени со:
- Челично антикорозивно (нерѓосувачко) железо на целата конструкција.
- Дебелина на панел ѕидот (сендвич ѕид) – 5cм, 8cм, 10cм, 12см по желба на купувачот.
- Изработени од еколошки панели по Европски стандарди кои заштедуваат до 50% топлинска енергија (топлотна изолација) и имаат звучна изолација. Обложени со внатрешно “Мдф панели или гипс картон” и надворешно фасадно “3D стиропорни панели за фасади”, "дрвена обвивка".
- PVC / алумински прозори и врати (На прозорците може да се монтираат мрежи за комарци, ролетни и решетки и сл.).
- Подни водоотпорни панел ѕидови и Ламинат / Плочки
- Комплетна електрична инсталација со осигурач табла, светла и слично.
Можно изработка на монтажни куќи по Ваш проект или идеа!

Челични конструкции.

Челикот нуди бројни предности како што се пониската цена, отпорноста од пожар, брзо дизајнирање и инсталација. Челикот е матерјал со висок квалитет и нуди можност за одличен естетски изглед, ниски трошоци за одржување поевтин од било кој друг матерјал за градба и издржлив на температурни ефекти.

Сендвич панели.

Поради нивната одлична издржливост, својствата за заштеда на енергија и огноотпорните својства, Изолираните панели обезбедуваат совршено градежно решение за сите индустриски и неиндустриски објекти.

Овој производ е декоративен материјал што може да се инсталира многу лесно и брзо и не е потребен никаков професионален алат. Благодарение на рељефниот изглед не се разликува дека е камен или дрво.

- Не испушта никаква миризба.
- Не содржи никакви отровни гасови.
- Не произведува никакви бактерии.
- При инсталација не се познава спојот панел со панел.
- Обезбедува топлотна изолација.
- Не ги губи изолационите способности со текот на времето.
- Отпорно на удари.

  Браварски Услуги

  Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

  Video