JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

Монтажни контејнери куќи од сендвич панел.

Montazni kontejneri kuki od sendvich panel. Montazni kuki, kuki za ziveenje, vikendichki.

Изработка на типски монтажни куќи. Монтажни куќи, куќи за живеење, викендички. Изработката е модуларна и може да се комбинира, изработува во сите димензии и комбинации.
Можно изработка на монтзжни куќи по Ваш проект или идеа!

    Браварски Услуги

    Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

    Video